Όροι Χρήσης & Πολιτική Εταιρίας

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα polyxromaoneira.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές και όλες χρεωστικές όλων των τραπεζών (δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners όπως επίσης με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass) και σας δίνουν την δυνατότητα να πληρώσετε και σε 8 άτοκες δόσεις (οι δόσεις ισχύουν μόνο για τις πιστωτικές κάρτες). Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών, “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Πληρωμή με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την ασφαλής υπηρεσία PAYPAL

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Οι λογαριασμοί των Τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι:

EUROBANK-Ταχυδρομικό ταμιευτήριο
Αρ.λογ. 0026-0705-51-0100993363
IBAN: GR42 02 60 70 50000 510 100 9933 63
Δικαιούχοι: Τσέκος Κωνσταντίνος

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ.λογ. 224/632837-74
IBAN: GR91 0110 2240 0000 2246 3283 774
Δικαιούχοι: Τσέκος Κωνσταντίνος

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ.λογ.: 5277-037955-370
ΙΒΑΝ: GR49 0172 2770 0052 7703 7955 370
Δικαιούχοι: Τσέκος Κωνσταντίνος-Σιδηροπούλου Ελευθερία

ALPHA BANK
Αρ.λογ 7130 0234 0002 941
ΙΒΑΝ:GR43 0140 7130 7130 0234 0002 941
Δικαιούχοι: Τσέκος Κωνσταντίνος

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@polyxromaoneira.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

5. Τηλεφωνική παραγγελία

Να Δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας σε κάποιο από τα καταστήματά μας ή στους συνεργάτες μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Εντός Θεσσαλονίκης η παράδοση των επίπλων στο χώρο σας γίνεται από εμάς. Παράδοση της παραγγελίας σας από εξειδικευμένο προσωπικό εντός 15-30 ημερών.

Αποστολή προϊόντων και έξοδα αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών το οποίο μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς ,διαφορετικά θα ενημερωθείτε από εμάς για το όνομα του πρακτορείου, όπως την ημερομηνία και την ώρα που η παραγγελία σας θα βρίσκετε στο πρακτορείο .
Θα μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε και να ελέγχετε την πορεία της παραγγελία σας από τον πράκτορα.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το κόστος των μεταφορικών είναι 3,50 ευρώ για αγορές κάτω των 50 ευρώ, ανεξάρτητα από το βάρος ή τον όγκο του προϊόντος που επιλέξατε. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν μέχρι και την πόρτα σας.

ΓΙΑ TA ΕΠΙΠΛΑ ΤΗΣ CILEK Κ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000€

Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.

και

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ,

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν και υπό ποιες προϋποθέσεις;
Αν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν γιατί δεν σας άρεσε ή απλά αλλάξατε γνώμη μπορείτε να το αλλάξετε αλλά με την προϋπόθεση ότι θα βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και ότι τα έξοδα μεταφοράς του θα επιβαρύνουν εσάς. Αλλαγές γίνονται δέκτες μόνο με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύουν πάντα τα εμπορεύματα και μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς τους. Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή ευθυνόμαστε εμείς για κάποιο λάθος τότε τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν την εταιρία μας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενημερωθούμε μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Πολιτική της Επιχείρησης είναι η μη επιστροφή χρημάτων.
Δεχόμαστε όμως αλλαγή κωδικού με νέo κωδικό προϊόντος κ εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Πολιτική της Επιχείρησης είναι η μη ακύρωση συναλλαγών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Ευκολίες πληρωμής
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ.
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 1000 ευρώ στα έπιπλα τις CILEK
Εξειδικευμένο προσωπικό
Έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί
Εγγύηση για όλα τα προϊόντα
Προδιαγραφές και πιστοποιήσεις για όλα τα προϊόντα

After sales service

Για όλους τους πελάτες μας παρέχουμε after sales service. Σε όλα τα βρεφικά έπιπλα ( βρεφικό κρεβατάκι , συρταριέρα, ντουλάπα). Αρκεί μια φωτογραφία με το σημείο που πιστεύετε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα. Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε για οτιδήποτε σας προβληματίσει στο μέλλον. Για τους πελάτες που βρίσκονται εντός Θεσσαλονίκης η μεταφορά των βρεφικών ειδών γίνεται δωρεάν με το δικό μας φορτηγό και πάντα με τον δικό μας έμπειρο τεχνικό. Η συναρμολόγηση γίνεται χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση. Όσον αφορά το βρεφικό κρεβατάκι, ο τεχνικός μας θα μοντάρει το κρεβατάκι με τέτοιο τρόπο ώστε το στρώμα του κρεβατιού να είναι στην πιο υψηλή θέση. Σκοπός είναι η άμεση επαφή με το μωρό τους πρώτους μήνες,Στην πορεία καθώς το μωράκι σας μεγαλώνει, το στρώμα πρέπει να μετατοπιστεί μια θέση πιο κάτω. Σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να μας καλέσετε να έρθουμε και πάλι στον χώρο σας. Χωρίς επιβάρυνση θα είμαστε πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Όλα τα καρότσια μας έχουν επίσης δωρεάν service εφόρου ζωής. Θα αναλάβουμε οτιδήποτε και αν χρειαστεί το καροτσάκι σας από λάδωμα στις ρόδες μέχρι και γενική επισκευή και αντικατάσταση ανταλλακτικών. Για ένα ή για δύο χρόνια διατίθενται δωρεάν και τα ανταλλακτικά, ανάλογα με την πολιτική του εργοστασίου.

Ασφάλεια

Η polyxromaoneira.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος του polyxromaoneira.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα polyxromaoneira.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password. Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα του polyxromaoneira.gr ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Νομικά θέματα

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται, ρυθμίζονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο ,σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο ,επίσης από το Νόμο (Ν. 2251/1994)περί προστασίας των καταναλωτών που ρυθμίζει σχετικά με τις πωλήσεις θέματα.
Τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ορίζονται ως αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς η διαφωνίας που μπορεί να προκύψει.